Cautare

87 de rezultate pentru "declarati fiscaleinregistrate" (5.57 secunde)
Practic, firma lui Scaletchi, care are doar 6 angajati declarati, va intra curand in insolventa, tinand cont ca pierderile si datoriile abia mai pot fi acoperite de valoarea hotelului, evaluat la 1.
De asemenea, contribuabilii aflati in regim de declarare derogatoriu nu se includ in lista contribuabililor declarati inactivi, care urmeaza un alt regim juridic decat cei cu inactivitate temporara.
1533/2008 - unde gasim criteriile in baza carora solicitantii sunt declarati castigatori. Dosarele pentru atribuirea ariilor naturale protejate trebuie sa contina urmatoarele documente:
Puteti citi in continuare ideile publicistului Sorin Rosca Stanescu preluate de pe www.sroscas.ro "Dominique Strauss-Kahn, directorul Fondului Monetar International, a declarat ca suntem la un pas de a fi declarati in incetare de plati.
Numarul jucatorilor care au evoluat pentru Universitatea Craiova si care ar putea juca pentru ALRO ar putea creste la 11, dar pentru asta trebuie ca Madalin Ciuca si Gabriel Velcovici sa fie declarati liberi de contract de catre comisiile FRF, cei doi aratandu-se dispusi sa evolueze la Slatina.
Hobbs & Shaw, acesti doi adversari declarati nu vor avea altceva de ales decat sa devina parteneri pentru a elimina un inamic cu puteri nemaivazute, obtinute prin inginerie biotehnologica, care ar putea schimba omenirea pentru totdeauna.
Legea maidanezilor a fost adoptata de Senat Potrivit unei initiative legislative adoptate, marti, de Senat, vor putea fi eutanasiati doar cainii bolnavi incurabil, declarati ca atare in urma unui examen medical competent, efectuat de medicul veterinar, la care pot asista reprezentanti ai organizatiilor pentru protectia animalelor.
Conform actualei legislatii in domeniu, statul trebuie sa intrebe rudele de pana la gradul patru ale copiilor abandonati daca nu vor sa-si asume cresterea si educarea acestora. Doar cand se lovesc de refuzul tuturor, minorii sunt declarati adoptabili.
N-aveti decat sa va declarati anti-comunisti, anti-hititi sau anti-Ginghis Han. E la fel de serios. Sunteti doar fosti purtatori de pancarte si lozinci de la defilari, care au avut curajul sa lase pancartele din mana, azi.
Despre denumirea corecta a limbii vorbite in Republica Moldova s-a scris si s-a vorbit incredibil de mult, la toate nivelurile - sesiuni, colocvii si congrese stiintifice, declarati si motiuni semnate de savanti lingvisti de vaza din Republica Moldova si Romania, din multe alte tari europene.
Anul trecut existau peste 60.000 de copii aflati in grija statului, 3.700 dintre acestia fiind declarati adoptabili. Dar, din toti acesti copii, doar putin peste 740 au fost adoptati cu sentinta de incuviintare.
Printr-un Decret din 1902, participantii la Razboiul de Independenta au fost declarati veterani, asigurandu-li-se, pe langa acest binemeritat si onorant statut, mijloace pentru un trai decent si inlesniri pe masura curajului si a sacrificiilor probate pe campul de lupta.
Acestia au fost declarati oficial medicament impotriva tuturor tipurilor de cancer inca acum 35 de ani. Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, dr.
Intotdeauna cand te uiti la acest gen de eveniment ciudat te intrebi cine profita, aici nu e vorba de Romania, ci de Moldova, care este cu 8 zile inainte de alegeri - la Chisinau va profita o tabara care poate arata cu degetul la aceasta balba a ministerului de Interne roman si a Guvernului, care sugereaza ca Unirea nu e atat de dorita in Romania, daca liderii declarati unionisti au fost retinuti, fie si pentru cateva zeci de minute.
- (1) Candidatii care pana la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari au fost declarati "admis" la proba teoretica si nu au finalizat examenul pentru obtinerea permisului de conducere sustin proba practica in conformitate cu reglementarile in vigoare la data promovarii probei teoretice (2) Pana la data de 19 ianuarie 2014, pregatirea teoretica si practica prin cursuri organizate de unitati se considera realizata in situatia candidatilor la examenul pentru obtinerea permisului de conducere din categoria AM, care fac dovada ca au absolvit cursul de legislatie rutiera in cadrul unei unitati autorizate de pregatire a conducatorilor de autovehicule, anterior datei de 19 ianuarie 2013.
Dintre ei, 1.587.856 de pacienti au fost declarati vindecati.
N-ar fi de neanalizat nici posibilitatea adoptarii unei legi prin care, pentru recunosaterea meritelor, sa fie declarati eroi ai muncii parlamentare.
Leii de care ne-am bucurat pina acum mai au destul de asteptat in buzunarele noastre burdusite pina cind vor fi declarati specie pe cale de disparitie.
Aliatii s-au transformat incet-incet in dusmani declarati oficial. Pai, la asa trofeu disputat, cred si eu ca se cearta! Cine sa-si adjudece integrarea?
In schimb, cu mandrie patriotica si emfaza romaneasca, suntem declarati (probabil reminiscente din perioada Viena a ministrului), nici mai mult, nici mai putin, drept land austriac.
google-analytics.com